Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (3.15 secunde)
Un roman din Italia a facut o criza de nervi cand a vazut factura la curent
Compania furnizoare de energie ii cere vedetei peste 5000 de lei pentru a nu il lasa fara gaze! Liviu Varciu insa, a facut o alta investitie importanta pentru a il scapa de factura de gaze!
Factura la incalzire va fi de peste doua ori mai mare decat iarna trecuta si asta pentru ca pretul gigacaloriei pentru populatie a crescut la 1 aprilie 2022, de la 143 lei la 330 de lei fara TVA.
Este oficial, se simplifica factura la energie! ANRE a aprobat modelul, astfel incat de la 1 aprilie va deveni realitate.
Ministerul Finantelor ia in calcul o amanare a amenzilor pentru sistemul E-Factura. Raportarea a devenit obligatorie de la 1 ianuarie, insa sanctiunile erau programate din luna aprilie.
Este in firea omului sa comenteze, sa compare, sa fie nemultumit de un lucru, sa doreasca schimbari si sa le analizeze apoi pentru a vedea daca a luat o decizie buna sau nu.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Cu Theodor Stolojan in frunte, PLD si-a propus sa fie partener al PD si al presedintelui Traian Basescu si s-a declarat partid de opozitie la adresa guvernului si a patrulaterului PSD - PNL - PRM - PC.
Noi incercam sa facem ceva legat de Schengen Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, pentru MEDIAFAX in legatura cu acuzatiile sefului statului la adresa liderilor USL, ca in timp ce Traian Basescu ramane "acelasi intrigant politic", atat el cat si premierul incearca sa actioneze pentru aderarea la Schengen.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a anuntat ca are bani sa plateasca toate persoanele pagubite de FNI, trecute in sentinta civila definitiva si irevocabila, emisa de Inalta Curte de Casatie si Justitie in luna martie a acestui an.
Rezultatul ei arata ca mostenirea lui Ataturk s-a epuizat, si Turcia s-a schimbat profund. ... Asta inseamna si ca represiunea la adresa kurzilor se va inaspri, la fel si cea la adresa adversarilor politici si la adresa societatii civile care promoveaza occidentalizarea si valorile Occidentului.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Fostul vicepremier Gheorghe Seculici a declarat ieri ca a refuzat o pozitie de ambasador al Romaniei, oferita de liderul democrat Emil Boc, preferand sa se intoarca la Arad pentru a-si relua activitatea la firma sa, dar si ca lider al PD.
Dupa ce din Executiv nu au mai facut parte PC si PDL, criticile lui Basescu la adresa acestei institutii s-au accentuat.
In ultima perioada tot mai multe SRL-uri renunta la statutul lor si cer radierea la Oficiul Registrului Comertului Bihor, pentru ca, apoi, cei care le-au detinut sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
Aflati din GdS cum a reusit compania sa acceseze bani europeni si cum au contribuit acestia la dezvoltarea afacerii. ... In 2006, mi-am infiintat firma, pentru ca nu puteam face angajari pe persoana fizica autorizata", incepe tanarul istorisirea.
Scriam pe atunci intr-un alt blog, de cu totul alta factura, alt registru, alte preocupari. Exista, printre cei care ma citeau, un comentator statornic, care de cele mai multe ori reusea, in comentariile sale, sa eclipseze ceea ce scriam eu in articol, prin elocinta si umor.
As fi raspuns tot printr-o intrebare, cu frica-n san sa nu dezinformez: ... "Cred ca va fi liniste acum" Vinerea trecuta Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Galati a decis sa-l schimbe pe Marius Necula din functia de presedinte interimar al organizatiei municipale cu europarlamentarul Constantin Dumitriu.
In timp ce fiecare dintre noi ne-am crescut copiii, ne-am construit case, am format companii, am schimbat serviciile si standardele de viata (unii in sus, altii in jos), lumea din jurul nostru s-a transformat radical.
google-analytics.com